ΚΤΕΟ στη Λάρισα


Ωράριο λειτουργίας από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 06:00 το απόγευμα Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και το Σάββατο από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 04:00 το απόγευμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας κλείστε το ραντεβού σας. Τώρα και Τεχνικός έλεγχος δικύκλων.

ΚΤΕΟ στη Λάρισα

Στο 5ο χιλ. της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου στο ύψος της διασταύρωσης Μελισσοχωρίου και δίπλα στο super market Γαλαξίας βρίσκεται το ιδιωτικό ΚΤΕΟ CAR ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ανεπτυγμένο σε έκταση 4.000 τ.μ.
Υπάρχουν δύο(2) υπερσύγχρονες γραμμές ελέγχου CARTEC με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα και όργανα ελέγχου.
Η εξυπηρέτηση είναι άμεση από την γραμματεία και το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό, που εγγυάται τον καλύτερο δυνατό τεχνικό έλεγχο για το αυτοκίνητό σας.
Για την ευχάριστη και άνετη παραμονή και αναμονή δημιουργήσαμε μία αίθουσα με ευχάριστο περιβάλλον, άπλετη οπτική στις γραμμές ελέγχου, για να βλέπετε το αυτοκίνητό σας, με τηλεόραση μεγάλη και με ηλεκτρονικούς υπολογιστές με σύνδεση στο internet και πολλά DVD με αθλητικούς αγώνες(η ιστορία της ΑΕΛ, ιστορία Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και άλλων ομάδων, Ολυμπιακοί Αγώνες,  αγώνες των Εθνικών μας ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ κλπ.).

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ. έως και 6 μ.μ.
Σάββατο 8 π.μ. έως και 4 μ.μ.
Τηλέφωνο για ραντεβού και πληροφορίες: 2410 57.22.76 και 2410 57.22.77

Τοποθεσία – Χάρτες Πρόσβασης

Διαδρομή απο το κέντρο της Λάρισας και απο Αθήνα πρός Λάρισα (2η ΕΞΟΔΟΣ)

κάντε click πάνω στους χάρτες για μεγένθυση.Διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα (3η ΕΞΟΔΟΣ)

κάντε click πάνω στους χάρτες για μεγένθυση.

Το ιδιωτικό Κ.Τ.Ε.Ο. είναι ένας πρωτόγνωρος θεσμός για την Ελλάδα, που τέθηκε σε λειτουργία από το 2004. Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη τις τεχνολογίας σε μηχανήματα ελέγχου και λογισμικό, καθώς και εξειδικευμένους και διαπιστευμένους ελεγκτές (ΑΕΙ, ΤΕΙ, κτλ.) με μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, τον τερματισμό της ταλαιπωρίας του και το βασικότερο απ’ όλα την συμβολή στην οδική ασφάλεια και στο περιβάλλον.

Προσβασιμότητα για Α.Μ.Ε.Α. .

Το ΙΚΤΕΟ CAR ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ως πιστοποιημένος φορέας , έχει φροντίσει να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή πρόσβαση και εξυπηρέτηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Διαθέτει τις ανάλογες υποδομές, (ράμπες, ειδικά διαμορφωμένες τουαλέτες,) ώστε τα άτομα με ειδικές ανάγκες να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα κατα την  την παράδοση και παραλαβή του οχήματος.

Για το λόγο αυτό, τα σημεία εξυπηρέτησης της ΙΚΤΕΟ CAR ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι ισόγεια.

Αδειοδότηση- Διαπίστευση (ΕΣΥΔ)

Το ΙΚΤΕΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Επιπλέον έχει διαπιστευθεί απο το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) και ελέγχεται από αυτό σε τακτά χρονικά διαστήματα για την συνεχή διασφάλιση και ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει.

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Βουλγαράκης

Γενικός Διευθυντής

Δημήτριος Οικονόμου

Τεχνικός Διευθυντής