Οραμα - Αποστολή - Αξίες

Γιατί εμάς ??
Πρωτοπόροι στον Τεχνικό έλεγχο, Πρωτοπόροι στην Ασφάλεια, όλοι εμείς στο ΙΚΤΕΟ CAR ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, προσωπικό, στελέχη και διοίκηση, είμαστε κοντά σας με γνώσεις, εμπειρία, υψηλό βαθμό εξειδίκευσης, συνεχή εκπαίδευση και διάθεση για εξυπηρέτηση, κάνοντας πράξη το slogan της επιχείρησής μας ΄΄ ασφάλεια με αποδείξεις ΄΄, φιλοδοξώντας να δώσουμε νέα φιλοσοφία στον όρο ‘’ Οδική Ασφάλεια’’.
Ο τεχνολογικός εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων είναι τελευταίας τεχνολογίας, τηρώντας όλους τους κανόνες τους οποίους έχει θέσει το αρμόδιο υπουργείο χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα καθώς και όλες τις σύγχρονες μεθόδους ελέγχου οχημάτων.

 

 

Ποιοί είμαστε ??

ΤΟ ΙΚΤΕΟ CAR ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ιδρύθηκε το 2006, τηρώντας όλους τους κανόνες τους οποίους έχει θέσει το αρμόδιο υπουργείο χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα καθώς και όλες τις σύγχρονες μεθόδους ελέγχου οχημάτων.

Το ΙΚΤΕΟ CAR ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στο χώρο του τεχνικού ελέγχου οχημάτων και με σεβασμό στην σχέση Άνθρωπος – Ασφάλεια – Περιβάλλον προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου στους πελάτες μας.

Ενας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συντελούν στην οδική ασφάλεια είναι η άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων.
Στη χώρα μας αν και τα τελευταία χρόνια ο στόλος των αυτοκινήτων βελτιώνεται, χρειάζεται όμως ιδιαίτερη μέριμνα κυρίως στον τεχνικό έλεγχο, η απουσία του οποίου μπορεί να αποβεί μοιραία.
Είμαστε βέβαιοι πως η λειτουργία των Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων στην Ελλάδα έχει συμβάλει σημαντικά στην ποιοτική διαδικασία τεχνικού ελέγχου και έχει συντελέσει στην οδική ασφάλεια.
Υπάρχει ωστόσο αρκετός δρόμος ακόμα που πρέπει να διανυθεί, κυρίως στο θέμα της διαμόρφωσης συνείδησης ασφαλών μετακινήσεων και οδικής συμπεριφοράς.
Στο ΙΚΤΕΟ CAR ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αντιλαμβανόμενοι τον ρόλο μας στη ενίσχυση της οδικής ασφάλειας της χώρα μας και την συνεχώς αυξανόμενη ευαισθητοποίηση του Έλληνα οδηγού απέναντι στην οδική ασφάλεια και το περιβάλλον, πιστεύουμε πως συμβάλλουμε στην διαμόρφωση της οδικής μας συμπεριφοράς βελτιώνοντας τις συνθήκες μετακινήσεων και προστατεύουμε ότι πιο πολύτιμο έχουμε: Τη ζωή και την οικογένεια μας.

 

Αποστολή μας !!!!

Το IKTEO CAR ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ φιλοδοξεί να δώσει νέα φιλοσοφία στον όρο οδική ασφάλεια. Σημαντικό στοιχείο αυτής της φιλοσοφίας είναι το slogan της επιχείρησης ΄΄ασφάλεια με αποδείξεις΄΄. Ένα slogan το οποίο γίνεται πράξη καθ’ όλη τη διάρκεια του τεχνικού ελέγχου, αλλά ενσωματώνει και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που αποτελούν την δομή του και αποτελεί για τους εμάς στο IKTEO CAR ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ τρόπος σκέψης και τρόπος ζωής.

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του iKTEOCar Θεσσαλίας

Η εταιρεία 

Η εταιρία μας Kteocar

Το ιδιωτικό Κ.Τ.Ε.Ο. Θεσσαλίας είναι ένας πρωτόγνωρος θεσμός για την Ελλάδα, που τέθηκε σε λειτουργία από το 2006.

 Διαφημιστικό σποτ

Αυτή η εικόνα παραπεμπτη στο δσπότ διαφήμισης

Θα μας βρείτε:

Κατάστημα Λάρισας
5ο χιλ. της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου
Τηλ. 2410 57.22.76 και 2410 57.22.77

Κατάστημα Βόλου
Λαρίσης 243, Βόλος
Τηλ. 24210 33333 και 24210 80100

Κατάστημα Ελασσόνας
3ο χιλ. της Π.Ε.Ο. Ελασσόνας- Λάρισας
Τηλ. 24930-23444 και 24930-23423

InStudio.gr